Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE |
Ajutor |
Cauta |
Membrii |
Calendar
)
![]() ![]() |
Mar 23 2009, 04:07 PM
Trimis la
|
|
![]() Newbie ![]() Grup: Members Postari: 3 Inregistrat pe: 23-February 09 De la: Oradea Membrul Nr.: 16,866 |
De 2 ani am terminat si eu scoala si de atunci folosesc si m-am limitat doar la motoare pana in 125, momentan folosesc o Aprilia rs125cc cu care nu am mers foarte mult.
Anul acesta as dori sa imi cumpar si eu un motor mai mare, eu visez la un YZF R1 sau R6. Ceea ce vreau sa stiu ii daca nu sunt prea mari pentru unul care nu a mers in fiecare zi cu motorul. As vrea sa vad cum s-au descurcat altii in situatii similare. |
|
|
|
Apr 6 2009, 11:12 AM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Members Postari: 3 Inregistrat pe: 24-February 09 Membrul Nr.: 16,889 |
De 2 ani am terminat si eu scoala si de atunci folosesc si m-am limitat doar la motoare pana in 125, momentan folosesc o Aprilia rs125cc cu care nu am mers foarte mult. Anul acesta as dori sa imi cumpar si eu un motor mai mare, eu visez la un YZF R1 sau R6. Ceea ce vreau sa stiu ii daca nu sunt prea mari pentru unul care nu a mers in fiecare zi cu motorul. As vrea sa vad cum s-au descurcat altii in situatii similare. Ziua buna. Nici un motor nu ii prea mare daca stii sa il folosesti. Depinde de tine cum conduci, cata experinta ai, cata grija ai de el dar mai ales de sanatatea ta... |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 31st July 2010 - 10:10 PM |